Blijkbaar ben ik een bepaald detail vergeten vermelden in mijn vorige post: ik blijf nog wat langer in de zuidelijke hemisfeer! Normaalgezien zou ik op 9 maart terug huiswaarts vliegen, maar ik bedacht ineens dat er niet echt iets is waarvoor ik per se naar huis moet komen (geen job, geen huis, geen lief). Mijn lieve vriendjes kunnen hopelijk nog een paar extra maanden wachten 🙂 Dus vlieg ik op 8 maart naar Auckland, Nieuw-Zeeland! Waarom niet he, nu ik er toch al zo dichtbij zit! Daar zal ik op 11 maart Willem verwelkomen, en zullen we samen 6 weken door Maoriland reizen 🙂 wihoe!
Dan gaat het terug naar Australie, alwaar ik nog 6 weken ga rondtrekken om mijn nieuwsgierigheid omtrent Uluru en het tropische noorden te bevredigen.  Want eerlijk gezegd heb ik nog veel te veel niet gezien van dit prachtige land om nu al terug te keren. Precieze datum van terugkomst weet ik binnenkort te zeggen!

Het verslag van onze down-south-roadtrip en van mijn uitstapje naar Rottnest Island zal voor later zijn, want ik vertrek binnen een uurtje naar Adelaide, waar ik het WOMADelaide festival ga proberen meepikken (of toch 1 dag, want f estivals zijn hier niet goedkoper dan in Belgie!). Ojos de Brujo komt er vrijdag spelen dus die moet ik zien!

En nu ga ik een Lonely Planet over Nieuw-Zeeland gaan kopen 🙂