Vier jaar na mijn laatste blogpost uit Australië, blaas ik deze blog nieuw leven in.

In 2009 en 2010 diende de blog om vrienden en familie op de hoogte te houden van mijn exploten Down Under, en die oude posts blijven gewoon staan. Snelsnel getypt op een traaaaaage hostel-pc, staan die vol typfouten en veel te lange zinnen. Foto’s waren al helemaal geen optie op die pc’tes. Maar die lappen tekst van toen hebben ook hun charmes :-) Nòg oudere blogpost staan op el-gran-salto.blogspot.be, het relaas van mijn Erasmusjaar in Valencia.

Wat wordt het nu dan? Wat mij betreft mag alles rond kleine en grote tripjes blijven draaien. Aangezien ik tegenwoordig een aanzienlijk meer sedentair leven leid, ben ik zelf ook eens benieuwd wat dat gaat worden. Laat ik beginnen met een tekstje waar ik onlangs toevallig over struikelde en dat des te leuk herlezen was omdat ik net thuis was van 3 weken aan de Amerikaanse West coast.

Jupla!