Reizen is de max, op verrassingsreis gaan nog de maxer!
Twee jaar geleden regelde Nicky voor m’n 28ste verjaardag een verrassingstripje naar York (ye olde York dus, in Engeland!).
Supergoed georganiseerd, uiteraard. (We gaan daar niet over zeveren, de voorbije vier jaar ga ik eigenlijk met ‘Nicky Temmerman Tours’ op reis want die vent van mij kan plannen als de beste.)

Ik ken mensen die een serieuze aanval van inpak-stress zouden krijgen als ze niet weten of ze bikini’s of moonboots in hun valies moeten gooien, maar ik vond het alleszins superspannend en allemaal even fantastisch, weten dat je vertrekt maar niet naar waar! Ik zou daar eerlijk gezegd niet ambetant van zijn moest dat vaker gebeuren. Al ga ik het misschien zelf moeten regelen 😉

Dit bij wijze van lange intro om te vertellen dat ik onlangs las over een Nederlandse site (srprs.me) die zo’n mystery tickets aanbiedt. Je kan kiezen voor een bepaald type reis (citytrip, zonvakantie, avontuurlijke vakantie, budgettrip) en pas op de luchthaven kom je te weten welk land je van je kraskaart kan krabben. Een soort vakantie-loterij, eigenlijk. Oh boy oh boy, ik wil dat doen!!

Echt nieuw is het concept niet. Bij Joker kan je ook de big bucks bovenhalen en een ‘Bestemming onbekend’ reis boeken. Lijkt me superspannend, alleen ben je dan wel €2700 kwijt (het gaat echt om een ‘grote’ reis). Maar een surprise citytripje zou ik wel zien zitten! En ik lees nu dat KLM dat vroeger deed, maar dat was precies tijdelijk.

EDIT: De mensen van srprs.me lieten me weten dat je perfect ook vanuit België kan vliegen. Mailen naar hallo@srprs.me met je voorkeuren en dan krijg je een voorstel terug!
Dus als iemand zich persoonlijk geroepen voelt om mij een vlucht & ho(s)tel te boeken naar ergens onbekend…come and get my credit card. Serieus.

Waar zouden jullie mij naartoe sturen voor een lang weekend?

i want to fly away